“Sve je počelo s listom papira”

Ideja se rodila nakon što je Ulf Meijer savinuo list papira na svom radnom stolu.

Ideja se rodila tijekom Ulfove igre s listom papira za svojim radnim stolom. Oblikovao ga je u papirnatu traku koju je savinuo u luk nad drvenom pločom stola. Odmah ga je podsjetila na dugu i asocirala na sreću koju ljudi traže prolaskom ispod nje. No, istovremeno je prepoznao i vrlo velik potencijal atraktivnog oblika ukoliko ga se oslika promotivnom porukom.
Sasvim prirodan oblik luka učinio se Ulfu kao interesantna alternativa standardnim uglatim oblicima promotivnih proizvoda i štandova, a kako ga je gotovo organski oblik asocirao na dugu, prozvao ga je Bannerbow.

Inovativni dizajn

Svoje dugogodišnje iskustvo u produkciji Ulf je vješto iskoristio da ubrzo svoju ideju pretvori u kvalitetan, inovativan proizvod.

Osim atraktivnoj konstrukciji, najviše je pažnje posvećeno odabiru materijala, kvalitetnoj izradi te funkcionalnosti koja je jedna od najvećih prednosti Bannerbow proizvoda jer su jednostavni za montažu dok je stabilno postolje ujedno i Bannerbow torba u kojoj ima mjesta za cijeli proizvod. Nema sumnje da će Bannerbow ubuduće igrati jednu od važnijih uloga u svijetu promocije, jer je izvrsno rješenje za ostavljanje trajnog dojma.